Ben je opzoek naar een nieuwe auto?

Een auto zorgt voor veel vrijheid en mogelijkheden. Mede door onze auto komen we gemakkelijk op verschillende plekken. Vaak ook een stuk sneller dan bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Zo kunnen we ook een stuk meer meenemen in de auto en is er ook ruimte voor mede reizigers of familieleden. Vooral wanneer we een gezin hebben is een auto wel erg handig. Ophalen en wegbrengen van je kind is een stuk makkelijk en ook naar werk gaan of boodschappen doen kost een stuk minder tijd. Naast dagelijks gebruik gaan we ook graag op vakantie met de auto. Dit is een stuk voordeliger en handiger dan op vakantie gaan met het vliegtuig. Ook kan er zo meer bagage worden meegenomen.

 

Bekostigen van de auto 

Dit zijn allemaal redenen om een auto aan te schaffen. Het enige nadeel is de hoge kosten van een auto. Het kan oplopen tot een aantal duizenden euro’s. Dit is vaak een grote investering en we hebben meestal niet allemaal genoeg spaargeld om dit te financieren. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg opties om dit grote bedrag toch bij elkaar te krijgen. Een auto financieren bij Findio is daar een voorbeeld van. Bij Findio kun je een lening afsluiten om je auto te financieren. Staar je niet blind voor de goedkoopste lening voor jouw auto. Het is belangrijk dat jouw lening bij jouw persoonlijke financiële situatie past. De lening kan je zelf online afsluiten en je volgt daarvoor drie stappen. Allereerst bereken je je lening en je maandelijkse kosten op basis van je benodigde bedrag. Vervolgens vraag je autofinanciering aan, hierna ontvang je per e-mail een aanbod van Findio. Wanneer je akkoord gaat op dit aanbod, ontvang je het geld op je rekening. De voorwaarde daarbij is wel dat je de gevraagde documenten correct en tijdig aanlevert. Hierna heb je nog 30 dagen bedenktijd.  

 

Lening oversluiten 

Daarbij is het ook mogelijk om bij Findio je lening te oversluiten. Bij leningen oversluiten leen je geld bij een nieuwe kredietverstrekker om je huidige lening af te sluiten. Zo kan je alle leningen overzichtelijk bij elkaar zetten en mogelijk besparen op je lening. Het kan dat de rente anders of de voorwaardes gunstiger voor jouw zijn waardoor je voordeliger uit bent. Deze leningen kun je oversluiten: een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, meerdere leningen oversluiten naar één overzichtelijke lening, een creditcardschuld, roodstand of een postordekrediet. Bij Findio kan je eenvoudig je maandlasten berekenen op de site, wanneer je met je lening of leningen overstapt.  

You May Also Like