De leukste vakanties met de kids

Als je kinder hebt, gun je hen het allerbeste. Ze zijn je alles, je maatjes, je hart. Dit is logisch en heel mooi om te zien vinden wij. Je wil daarom ook af en toe mee nemen om iets leuks te doen. Dit kan van alles zijn, maar wat is er nu leuker dan een mooie vakantie? Als je het ons vraagt helemaal niets. Dat komt omdat een vakantie voor een nieuwe omgeving zorgt. Het stelt jullie in staat even helemaal los te koppelen van het normale dagelijkse leven. Weg met die saaie sleur, het is tijd voor vernieuwing en ontspanning! Dus, nu je weet dat een vakantie hiervoor zorgt, is het simpel toch? Nee, dat is het niet. Want ook binnen vakanties met kids heb je nog voldoende opties. Wij gaan de allerleukste opties met je doornemen en jij zult ons (misschien een beetje voorbarig, maar goed) heel dankbaar zijn hiervoor. 

Camping in eigen land

Even terug naar de basis, een beetje primitief. Een camping Brabant met zwembad is voor jou én voor de kids ideaal. Hetzelfde geldt voor een camping noord holland met zwembad, maar het ligt eraan wat je voorkeuren zijn en waar je zelf woont. Je wil niet al te dicht bij huis op vakantie gaan, dan voelt het niet als vakantie. Toch is het lekker dat je in eigen land kunt blijven. Je spreekt de taal, je hebt geen last van de lange files en urenlange rijen op Schiphol en je bent lekker goedkoop uit. Daarnaast kun je ook gewoon in Nederland ultiem ontspannen. De campings in Nederland zijn vaak van ontzettend hoge kwaliteit, niet al te duur en ook het weer is hier in de zomers heerlijk. Kortom; wat ons betreft de ideale optie voor een vakantie! De kids hebben genoeg te doen en jij hebt lekker makkelijk een vakantie geregeld.

Rondreis

Deze optie is heel anders dan de vorige, dat is een ding dat zeker is. Het is daarom ook niet geschikt voor iedereen en zeker niet voor alle kids. Wat wel zeker is, is dat het een hele ervaring is. Als je gaat rondreizen met je kids geef je ze gelijk veel mee van de wereld. Ze maken kennis met soorten mensen, culturen, eten, omgevingen en zien de prachtigste landschappen. Het is echter wel  flink duur dus je zult moeten sparen of goed in de financiën moeten zitten. De kenmerken van een rondreis maken dus dat het lang niet voor iedereen is weggelegd, waar een camping in Nederland dat wel is. 

You May Also Like