Gelegenheden voor relatiegeschenken

 

Sommige gelegenheden zeggen niet zoveel. Ze doen er niet echt toe, ze zijn niet van dermate groot belang dat je er aandacht aan moet besteden. Gelukkig maar, want anders had je geen tijd meer over voor het runnen van je bedrijf. Toch zijn er ook genoeg gelegenheden waar je wél wat mee moet, en hier kun je het al lastig genoeg mee hebben. Dat is vervelend voor je en dit kunnen we maar al te goed begrijpen. Je hebt namelijk als bedrijfseigenaar genoeg aan je hoofd en als je hier óók nog eens aan moet denken wordt het een beetje te gek. Gelukkig hebben we een mooie oplossing voor je. In deze blog vertellen we je namelijk over verschillende gelegenheden en relatiegeschenken die hierbij horen waar je wel echt aandacht aan moet besteden, gewoon om je een beetje te ontzorgen. 

Kerst

Kerst mag natuurlijk echt niet ontbreken, dat weet je zelf ook wel. Toch is kerst altijd een lastige tijd. Je weet niet zo goed wat je moet geven, ieder jaar heb je weer hetzelfde probleem. Dan is dit je moment om je te onderscheiden, om een weg in te slaan die toeziet op een ietwat persoonlijkere aanpak. Waarom? Kerst is immers een persoonlijke gelegenheid. Gebruik wat je weet over je zakelijke relatie en speel hierop in. Is hij of zij fan van chocolade? Koop kerstchocolade voor hem of haar en heel zijn of haar familie. Dit kan simpelweg niet in het verkeerde keelgat vallen; je zit er altijd goed mee. Kerst is een familiefeest dus hier iets mee doen is ook geen slecht idee. Een relatiegeschenk kerst vind je via de link, je kunt er ook simpelweg wat inspiratie opdoen. 

Jubileum

Dan het zakelijke jubileum. Een zakelijk jubileum moet groots gevierd worden. Waarom? Omdat veel bedrijven het niet lang redden. De meeste bedrijven die worden opgericht vallen ook weer om binnen een aantal jaar. Dat er een prestatie is neergezet, is daarom extra bijzonder. Kies voor een relatiegeschenk dat jullie zakelijke relatie benadrukt of een persoonlijk cadeau dat verband houdt met het jubileum.

Verjaardag

Tja, deze spreekt wel voor zich. Kies iets dat bij diegene past als je hier iets over weet. Maak het echter niet persoonlijk, anders kan het voelen als een verkapte vriendschap of een poging om té vriendelijk te worden. Toch is het wel leuk om iets te geven, helemaal als jullie zakelijke relatie een heel stuk terug in de tijd gaat. 

You May Also Like